torsdag 17 mars 2011

Kronofogden - Rid i natt +allmänna läget för fogden

Kan ju börja på en gång med att tjöta lite om vår skiva. Vi släppte alltså vår debut "Rid i natt" på CD för typ en månad sen, och nu finns det inte så många kvar. Några bör finnas på diversehandeln BOA i Hudik, några på musikaffären Bergströms musik i Hudik, och sen finns det 9 st. kvar i ett av fogden nästen.
Så vill ni ha en av cedeena så är det bäst ni langar iväg ett mail till svartefogden@hotmail.com eller åker till Hudik. CDn kostar 50+12kr frakt = 62 [sextitvå] kronor.

så hära ser cdn ut på framsidan
Men misströsta ej, har du inte hunnit köpa cedespelare än så kan även du med kassettdäck avnjuta vårt högoktansmangel, snacka med Nisse på Skippers Corner bara så löser han det http://sailorpunk.blogspot.com/

Typ såhär ser kassetten ut
Ja, då vet ni det då. I övrigt finns vi på en samlingskassett hos Nisse också, "Ghettoblaster from hell vol.1", och på en annan kassettsamling: "Hoten från underjorden 4" som ni kan köpa från Krimtänk på myspace.
Sen har fogden en hel del nya grejor som ligger och pyr och väntar på att rytmsessionen ska sluta skala bananer och flytta hem från grannlandet, vilket blir snart. Bl.a. ska vi vara med på första samlingslpn från Turist i Tillvaron som ni kan läsa mer om här: http://sirling.blogspot.com/2011/02/turist-i-tillvaron-ger-ut-samlings-lp.html
I väntan på framtiden har ett nytt band med halva fogden och två andra slan från around the block satt ner foten och börjat oljuda, så håll ögon och öron öppna för mer info om det!

Simma lugnt så länge/ Arvid, ylfogde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar