fredag 16 november 2012

SKIVA

Hej på er. Efter ett års svårigheter och slit har så äntligen ett lass skivor anlänt i fogdens hamn. Det har varit ett helvete ska jag säga er. Men - Kronofogdens och Inkvisitionens split-LP finns nu äntligen på marknaden! Den är svinbra, plus skivorna är vita också (tvärtemot vanliga svarta)! Kolla bilderna här så ser ni att det inte är skitsnack.

Fatta king va. Hur kommer man över ett ex* då? Det bästa man kan göra är att känna någon i bandet och gå och köpa den. Det näst bästa man kan göra är att köpa den på vår spelning i STOCKHOLM den 7 december, den kommer det väl mer info om så småningom förresten. Andra möjligheter man har är att köpa skivan på Boa i Hudik, jag ställde dit tio st. idag. Slutligen så kan man förstås skicka efter en (eller flera), då mailar man en beställning till svartefogden(snabela(behöver man göra såhär egentligen?))hotmail.com, så får man prisuppgift och ett kontonr att pytsa in pengar på. Skriv namn och adress och bla bla bla, det här har ni gjort förr.
  Skivan kostar 100 kr + ev. frakt då. Boa plussar på en tjuga också, dom ska väl leva dom å.
Så jag antar att man egentligen bara kommer undan med en hundring om man köper den av någon av oss in person, så vadå, tough luck osv. Sen finns ju skivan bl.a. också hos Distro as fuck och kanske någon mer stans, men det är ju kul för oss om ni köper den av oss. En fördel med det är dessutom att man får första numret av Angry Hudik-zine på köpet, iaf så långt lagret räcker. Och det är fanimig en king deal. (Jag glömde att lägga zine i skivorna på Boa men jag tänkte smyga i några imorn kanske.)
  Pust, vad kall och hård man blir av att bara prata business. Kan avsluta med en mjukare linje och tacka Ken Rock samt Sörling för sin räddande insats i det här projektet. Det var fan sjysst! Tack!

/Henrik, bas

P.S Det blir releasefest hemma hos mig i morgon lördag. Vi spelar sällskapsspel och dricker saft och äter bullar/paj (har inte bestämt mig än). Efter klockan 22 vill jag att man pratar med små bokstäver och man måste gå hem senast halv tolv. Inga bråkstakar tack.

*den här meningen kan man skoja om om man vill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar