onsdag 8 augusti 2012

AHR 003 å ingen raggarfest

YO alla punkxrockers ute i världen/ YO all you punxkroxerz out in the wide world web.
våran split-LP med inkvisitionen låter vänta på sig, men nu är den iväghivad av Ken Rock iaf, så den borde dimpa ner nån gång under hösten. vi börjar tycka synd om alla er fans som aldrig får höra den så vi har kopierat upp den på lite band. ett gäng har vi sålt på våra gigs under sommarn men dom flesta av dom kassetterna var typ trasiga för jag köpte dom av nån grispunkare på tradera.

nu har vi köpt nya band och gjort 10 ex som vi tänkte kränga tillsammans med en patch å vårt zine som blivit kopierat och klart 7 svåra månader senare. tror kassetterna bara låter i en högtalare men det sket man väl i. låter det alldeles fördjäfligt så får ni maila oss så hivar vi låtarna.

här är patchen, bra nog snyg!

här är zinet, innehåller bla. intervju med bad antics, rolf revålt å inkvisitionen, milles filmhörna och sjuka serier

här är rubbet, det säljs i ett packe å kravet för att köpa är att ni har kassettdäck och lovar att bleppa fast patchen på er häftiga nitpaj! det kostar 50 spänn plus frakt så vi säger väl 60 spänn då. maila SVARTEFOGDEN@HOTMAIL.COM å kom ihåg att det bara finns 10 paket = garanterat true och rare!
(sen finns det lite fler lösa patchar å zinen kommer följa med LPn när den väl behagar dyka ner men en sak i taget)

å just de, blev inge gig på raggargården i delsbo nu på lördag så gå på hippiefest istället fan: http://www.lighthillrevolution.se/festival--hem.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar