fredag 23 mars 2012

gonatt böckera

om det är några exil-hudikbor som halkar in på den här blåggen nångång ibland så måste vi berätta en jävligt tröki sak - BÖCKERA HAR STÄNGT!
tre bockar är var definitionen av en sunkkrog, man sitter satt på trästockar och dricker drack pilsner för 25 spänn glaset. mörk inredning, black jack, ace of base på stereon och total avsaknad av prestige.
men nu är det alltså slut...:
http://helahalsingland.se/hudiksvall/hudiksvallc/1.4459792-tre-bockar-blir-engelsk-pub

hurra, dom kommer riva hela inredningen och vi kommer få sippa blaskig mörk öl för 69 kr pinten  med afterworkarna, "ölkännarna" dom satans studentikosa asen samt övrigt blekt klientel. vi hann spela en gång med kronofogden där i alla fall, det är i alla fall jag (arvid) jävligt nöjd med att ha genomfört, så mycket som man suttit där och trivts.
Fogden möggar sönth på böx!
vi gjorde en låt till ära för krogen på vår fullängdare "rid i natt" å den spelade vi i julas i hudik, fett med röj blev det. nu letar vi lokal igen så vi kan ha fler grejer i sommar (dom var inte så nöjd där på fängelset efter julmyset). tror jag lärt mig hur man bäddar in videos med nu så här är den (+ höj panten sen)


å här är texten:

Kolla grabbar fan ja ä full, dags å slira å ramla omkull
Tänker alla på samma som jag? Let's go till de enda stället mä drag
Ni vet vad jag snackar om - det är skiva på gång!
Ska vi mögga sönt? Mögga mögga
På Böckera mä skiva - mögga mögga
Vi tar oss en 25:an - mögga mögga
Skunteva skiva e?
Segt som helvete jävla skitkö, men då äre fett med folk därinne ju
Alla man känner är där förstås, kliver in, lämnar jackan å nu går vi loss
Sluddrar ur käften som ba den, karatefyllan är här igen
Klockan slår 2, kryper ut, somnar på gatan å plockas upp av en snut
Ni vet vad han snackar om - det är skiva på gång!
 
 
 
jaja, nuff said. tack för allt bockarna - far åt helvete engelska puben
 
BOCKARNA R-I-P!

tisdag 13 mars 2012

ledsyn

tja, händer inte så mycket på bloggish nu. vi väntar mest på att lpn ska dimpa ner, blev nåt strul där borta i england men det är ju ingen tävling! medan ni väntar kan ni spana in en liten intervju vi gjorde med en ny pönkblogg som heter punk i sverige. verkar vara en rätt nice blågg för övrigt, frågor och svar - inge krångel! grabbarna var upp å hälsa på mig här i umeå i helgen förresten, det var kul. vi spelade rummy, käka sallad och sjöng karaoke bland annat

intervjun hittar ni här:
http://punksverige.blogspot.com/2012/03/kronofogden.html

/ arvid hegerfors


ameh jag gör väl inlägget lite roligare då, här under kan ni se när vi möggade järnet i hudik i julas. vet nog inte hur man bäddar in videon men ni kan nog lista ut hur man tittar på den
http://www.youtube.com/watch?v=htVhJR1fImQ